Algemene voorwaarden

Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van Hippe Ukkiez. Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met Hippe Ukkiez als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1.0 – Prijzen
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Hippe Ukkiez zijn in euro`s, inclusief 21% BTW of 9% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is Hippe Ukkiez bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij Hippe Ukkiez. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

2.0 – Bestellen
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Hippe Ukkiez die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u Hippe Ukkiez hierover per e-mail berichten. Wanneer Hippe Ukkiez binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaat Hippe Ukkiez er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat Hippe Ukkiez gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Hippe Ukkiez u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen.

3.0 – Betalen
Wanneer de bestelling via de website van Hippe Ukkiez plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Hippe Ukkiez te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om via iDEAL te betalen, dan kunt u kiezen voor een overboeking. Zodra Hippe Ukkiez uw betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Wanneer de betaling niet via iDEAL tot stand komt, maar middels een overboeking, dan brengt dit automatisch een iets langere levertijd met zich mee. Uiteraard streeft Hippe Ukkiez er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u binnen 7 dagen het bedrag nog niet hebben overgemaakt naar Hippe Ukkiez dan gaan wij er vanuit dat u afziet van uw aankoop.

4.0 - Verzenden en Verzendkosten
De standaard verzendkosten voor brievenbuspost voor een bestelling op de website zijn € 4,95 De standaard verzendkosten voor pakketpost voor een bestelling op de website zijn € 4,95 De verzendkosten voor België zijn € 7,95. Bestellingen vanaf € 50,00 worden gratis verzonden.

5.0 – Levering
Voor iedere bestelling geldt dat alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Hippe Ukkiez levert bestellingen af in Nederland en Belgie. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Hippe Ukkiez hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle artikelen die op voorraad zijn, zullen binnen 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd, m.u.v. preorders en gepersonaliseerde artikelen.
Bij een bestelling van meerdere artikelen, word de langste levertijd aangehouden. Wij versturen dan alles als één pakket, dit scheelt u verzendkosten.
Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Hippe Ukkiez een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL.

6.0 - Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Hippe Ukkiez kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

7.0 – Retourneren
U heeft het recht om de door Hippe Ukkiez geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden:

7.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een ingevuld retourformulier.

7.2 - De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Hippe Ukkiez het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. Hippe Ukkiez behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

8.0 - Persoonlijke gegevens
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van Hippe Ukkiez. Daarnaast worden uw gegevens door Hippe Ukkiez aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Hippe Ukkiez bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.

9.0 - Aansprakelijkheid
Hippe Ukkiez is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Hippe Ukkiez geleverde producten. Hippe Ukkiez kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Hippe Ukkiez beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.

10.0 - Afbeeldingen en omschrijvingen
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Hippe Ukkiez kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Hippe Ukkiez is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

11.0 - Vragen en opmerkingen
Hippe Ukkiez streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt Hippe Ukkiez het op prijs als u dit laat weten via de mail (info@hippeukkiez.nl).

We heten je van harte welkom in onze winkel!

We helpen je graag in de winkel. HippeUkkiez verkoopt enkel kwalitatieve mooie producten.

AdresHof van den Houte 101, 4872 AZ Etten-Leur

Lees hier meer over onze winkel

OpeningstijdenMaandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Koopzondag 12:00 - 17:00 uur 

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: +31 644016014

Of stuurt u een mail naar: info@hippeukkiez.nl

Lees meer over onze winkel